Amsterdam

12 mei 2012

Deze keer geen uitstapje met de camper maar gewoon met de trein, samen met Rudy en Annelies. Annelies kon goedkope tickets bemachtigen en daar maken we dit weekend gretig gebruik van, in de hoop dat het zoals voorspeld droog blijft met opklaringen. We zijn precies niet de enigen want de trein zit bomvol goedkope-ticket reizigers. We kunnen nog net een paar plaatsen op de klapstoeltjes bemachtigen.

Ons eerste doel in Amsterdam is de dagmarkt in de Albert Cuypstraat die we helemaal op en af wandelen, maar niet zonder een verplichte foto bij het standbeeld van Andre Hazes. Vandaar gaat het naar het Museumplein, langs het Concertgebouw. We lopen langs het Rijksmuseum naar het Leidseplein. De hele route kan HIER bekeken worden. Het weer is stralend en we doen de nodige terrasjes. De vrouwen proberen ook via allerlei omwegen een bezoek aan de ‘walletjes’ af te wenden, maar ze moeten er uiteindelijk toch aan geloven 😎

De honger begint stilaan te knagen en we gaan op zoek naar een restaurantje dat wat uit de toeristenbuurt ligt. We smullen van de tradiotionele Mexicaanse gerechten bij Tio Pepe. Het wordt nog een lange rit naar huis maar we hadden een zalige dag.

[nextgen_cooliris id=25]

 

 

1 gedachte op “Amsterdam

  1. he zwagertjes en schoonzusje
    wat heb je dit verhaal leuk neer gezet……en leuke foto,s
    het was een gezellige dag en nu ga ik even jullie andere avonturen bekijken

    dikke kus uit ossendrecht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.